top of page
11062b_f0cd2b56e86443d68d21b6bc12fe055c_

Kropsmassage og behandlinger

Image by alan caishan

Thai olie massage

Thai Oil Massage is about giving deep pressure, gliding, rolling, stroking, rubbing and stretching movements using the palms, thumbs, elbows and knees in combination with the application of (warmed) base oils (not necessarily special oils or so-called essential oils).

.

Stress

Hovedpine Massage

Mange med spændingshovedpine kan fortælle, at hovedpinen udløses af bestemte forhold. Det kan være stressende situationer eller belastning af nakke-skulder-musklerne, f.eks. ved ensidigt arbejde. Andre forklaringer på spændingshovedpine kan være dårligt syn, skævt bid eller slidgigt i rygsøjlen.

hotstone.jpg

Hot stone massage

Hot Stone massage er – som navnet antyder – massage med varme sten. Massageformen er af indisk oprindelse, og starter ud med placering af glatte, bløde, opvarmede sten på ryggen. Via glidende og rullende bevægelser, masseres ved hjælp af stenene. Ved denne form for massage, bruger massøren altså ikke sine hænder.

Screenshot 2023-09-30 123231.png
Bestil tid hos Birkerød

Par Massage

"En parmassage er en dybdegående og fordybende oplevelse, hvor to personer får mulighed for at slappe af sammen og styrke deres forbindelse. Under denne form for massage arbejder to professionelle massører samtidigt med begge partnere, skabende en dyb følelse af velvære og harmoni.

Parret bliver placeret ved siden af hinanden i en rolig og behagelig atmosfære, hvor blid musik og beroligende dufte skaber en afslappende kulisse. Massagen begynder med blide strøg og æltninger, der løsner spændinger og frigiver stress i kroppen.

Det er en unik måde at skabe fælles minder og nyde hinandens selskab på en dybere niveau. Det er en gave til både krop og sjæl, og en oplevelse, der vil blive husket længe."

Sports Injury

Sport massage

Sportsmassage er en dybdegående massage som er særdeles effektiv til forebyggelse og behandling af muskelskader og sportsskader.

Ved en sportsmassage bliver du masseret i dybden hvilket vil sige at jeg tager godt fat og gør brug af min fysiske styrke. Du kan forvente en grundig massage som er tilpasset dit behov og evt skade, gør brug af flere forskellige teknikker og som du kan mærke både under og efter behandlingen.

pennapa thai warrior.jpg

Thai warrior Massage

Thai Warrior massage blev dyrket som en moderne unik thailandsk massage terapi fra Thailand med kombinationen af den traditionelle massage og Ruesri Datton (Thai Hermit Exercise). Ruesri Datton er også kendt som yogamassagen.

Thai Massage

Thai massage

Thai massage bruger blidt pres og strækningsteknikker til at slappe af hele kroppen. Dette er en gammel, helbredende praksis, der stammer fra Indien fra omkring 2.500–7.000 år siden. Den teknik, som thailandske massører har, er meget forskellig fra, hvad folk i Vesten måske er vant til. I modsætning til svensk eller shiatsu-massageteknik hvor en person passivt ligger på en seng, ligger klienten på gulvet eller på en briks og deltager mere aktivt i massagen.

Image by Toa Heftiba

Ryg, nakke & Skuldre

En dybdegående massage som fokus på din ryg, nakke og skuldre problemer.

En special form for massage med dybdebehandling som Reya,Pennapa og Nong har erfaring mere end 10 år.

Man kan blive lidt ømt efter behandling i 3-7 dage, bagefter man har det bedre og løse og mere afslapning på kroppen.

Vi bruge hjemmelave urteolie til behandling som give varm og koldt som tid, derfor vi afsluttet behandling med varm kompres for tør olie af fra krop.

cupping massage.jpg

Cupping Plus Massage

Cupping kan have gavnlig effekt på en lang række fysiske gener samt krops- og muskelsmerter. Derudover kan cupping-behandling og -massage være med til at booste immunforsvaret såvel som give dig øget velvære.

gravid.jpg

Gravid Masage

 Gravidmassage, eller graviditetsmassage, er en nænsom men effektiv massageform, som løser op for, og afhjælper de kropslige gener som du måtte have i forbindelse med din graviditet. Det kan være alt lige fra hævede fødder og væske i kroppen til ryg- , bækken og lændesmerter.

bottom of page